Skip to main content

Coș

Apa turcoaz, cerul de un albastru proasat si crud in contrast cu albul pur?
Maria si-a dorit sa se trezeasca in fiecare dimineata cu linistea si bucuria pe care le-a trait in Grecia. Desigur ca nu poate vopsi tot blocul in alb, nu poate pune nici obloane de lemn la ferestre pentru a filtra lumina soarelui de vara, dar cateva trucuri exista, si nu necesita un buget prea mare… Poate parchet din scandura vopsita-n alb, ori tavan placat cu scandura asezonata cu o nuanta de turcoaz!? Intr-o baie, intr-un dormitor sau chiar in camera de zi.
Si sa nu uitam de decoratiunile presarate ici – colo, te vor face sa adulmeci aerul mediteranean

Pentru casa noua, la care lucreaza de cativa ani, Ovidiu a ales un aer colonial, exotic, tropical. A gasit cu usurinta parchetul si mobila, insa interiorul a capatat unicitate abia cand a adaugat cateva tablouri cu aer african, alese cu atentie, niste sculpturi cu elefanti, si cateva masti tribale. Nici a gasi canapeaua potrivita nu a fost o misune dificila, insa ea a completat perfect ambientul abia cand a fost accesorizata cu pernutele cu imprimeu etnic.

Va mai putem povesti si despre alti clienti de-ai nostri si despre alegerile lor inspirate. Bogdan și-a completat apartamentul minimalist, decorat cu trei piese masive lucrate in stil primitiv; Adriana si-a dorit sa pastreze in casa sa amintirea spa-ului din Bali, iar Andrei a ales piese speciale, impunatoare, dar care sa poata oricand insufleti o discutie cu prietenii veniti in vizita. Un soi de „decoratiuni cu o poveste”.

Daca ideile de mai sus sunt în ton cu ale voastre, disini.ro va ofera o gama variata de decoratiuni din lemn si piatra, in stil medieranean, tribal, exotic si oriental, care pot sa va spuna povestea si sa dea viata visurilor voastre.

Leave a Reply