Skip to main content

Coș

Spuneam, intr-o alta scriere de-a mea, ca decoratiunea este o poarta catre Universul personal. Si cred in asta, la fel cum cred ca deschiderea asta este cea mai scurta cale spre socializare.
Cateodata, le desenez altora imagini despre mine doar invitandu-i acasa – o sa va arat intr-o zi la ce ma refer. Da, sunt colectionar. Am devenit, fara sa-mi dau seama. Dar oricine imparte paine cu mine, afla despre mine, din cateva priviri, ca sunt un om pasionat de culturi pe care cei cu educatia mea le considera exotice.
Daca in prima faza m-as fi putut simti stingher cu un asemenea hobby, am inteles rapid ca exact procuparea asta imi ofera cele mai bune subiecte de discutie, cu prietenii… si cu oricine.
Cu o armura japoneza sau o sabie, poate incepe povestea pasionatilor de arte martiale.

Cat de fidel putem exprima printr-o decoratiune o calatorie vibranta in Africa? O decoratiune din bronz turnata in macheta de ceara stie sa spuna intr-o maniera sugestiva povestea Beninului, iar cu chiwara poti patrunde in magia ritualurilor secrete din Mali.

Statuile atent decorate ce ii intruchipeaza pe Rama și Sita, asezonate cu o poveste despre eroii hindusi, vor purta oaspetii pasionati de stiintele orientale sau de yoga spre mirajul orientului.

Te provoc  sa explorezi disini.ro pentru o colectie autentica si atent selectionata de decoratiuni.

Pentru multe povesti spuse in detaliu, sau abia intrezarite, disini.ro

Leave a Reply