Livrarea bunurilor

Livrarea se face prin firma de curierat Fan Curier, intr-un interval de timp cuprins intre 2 si 4 zile. In momentul in care coletul a fost expediat din depozitul DISINI, vei primi un e-mail de confirmare, iar in decurs de cateva zile vei fi contactat de curier (telefon/SMS) pentru livrarea coletului.

Livrarea Bunurilor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA). Pentru comenzile cu o valoare mai mica se va aplica un tarif de livrare, care va fi specificat pe site (calculat in functie de volumul, greutatea produsului si distanta dintre depozitul nostru si adresa de livrare a clientului).

 

Modalitati de Plata

Plata se poate efectua online, prin platforma Netopia, sau ramburs la livrarea bunurilor (prin firma de curierat sau prin personalul propriu).

 

Retur

Potrivit art. 9 alin. 1 din OG nr. 34 din 12 iunie 2014, Cumparatorul poate returna un produs in termen de 14 zile de la data intrarii in posesie a bunurilor.

Returnarea bunurilor se va face exclusiv pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu cel cu care s-a facut expedierea.

Cumparatorul are obligatia de a returna produsele in stare intacta, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc.

Pentru a initia un retur este necasara notificarea prin e-mail la comenzi@disini.ro

Contravaloarea produsului va fi rambursata in maxim 30 zile de la data informarii.

Suma va fi returnata in contul din care a fost efectuata plata, pentru comenzile achitate online cu cardul; pentru comenzile cu plata ramburs, restituirea se poate face prin virament bancar, in contul indicat de Cumparator.