www.disini.ro – este denumirea magazinului on-line, detinut si administrat de S.C. DISINIDECO  S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Murgeni, nr. 5, bloc L28, scara A,  etaj 5, Ap 32, Sector 3, inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J40/2429/2019 si avand CUI 40691509.

 

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale Termenilor si Conditiilor precum si orice alte modificari ale site-ului www.disini.ro fara notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a prevederilor. Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.disini.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. 

 1. TERMINOLOGIE

Vanzator – societatea comerciala S.C. DISINIDECO SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Murgeni, nr. 5 bloc L28, scara A, etaj 5, ap 32,  Sector 3

Cumparator – persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi creaza un cont pe site-ul www.disini.ro si efectueaza o Comanda

Site –  domeniul www.disini.ro

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul comenzilor  Cumparatorului de pe Site.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator Cumparatorului reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 1. OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

2.1 Cumparatorul este obligat ca la crearea Contului pe Site-ul www.disini.ro sa furnizeze informatii reale, corecte, actuale si complete. In situatia in care Vanzatorul considera ca aceasta obligatie a fost incalcata, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca Cumparatorului accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

2.2 Sa achite integral valoarea Comenzii

3.EXTINDEREA  OBLIGATIILOR  VANZATORULUI

3.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

3.2 Informatiile prezentate pe site-ul www.disini.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

3.3 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin e-mail la adresa comenzi@disini.ro sau prin telefon la numarul +40767257999. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

 1. PRETUL SI PLATA

4.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate pe Site-ul www.disini.ro includ TVA (19%) si nu includ taxa de livrare, in afara cazului in care acest lucru este specificat in mod expres de catre Vanzator prin intermediul site-ului. Pretul de achizitie tiparit pe factura emisa de catre Vanzator va fi acelasi cu cel publicat pe site la momentul achizitiei. In ciuda eforturilor noastre, exista posibilitatea ca pretul sa fie stabilit in mod eronat de catre platforma informatica, in aceste conditii, pretul final va fi cel acceptat de catre Cumparator in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Disini, in momentul confirmarii comenzii.

4.2. Disini isi rezerva dreptul de a acorda reduceri de pret la anumite produse, pe o perioada determinata sau nedeterminata de timp, in limita stocului disponibil si de a modifica preturile fara a anunta in prealabil

4.3. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

4.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

4.5. Exista 2 modalitati de plata a unei comenzi: ONLINE prin platforma Netopia si RAMBURS la livrarea printr-o firma de curierat sau prin personalul propriu.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. POLITICA DE RETURNARE

Potrivit art. 9 alin. 1 din OG nr. 34 din 12 iunie 2014, Cumparatorul se poate retrage dintr-un contract la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data intrarii in posesie a Bunurilor si va returna bunurile in acelasi termen de 14 zile. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la comenzi@disini.ro

In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: – pentru Comenzile achitate on-line cu cardul – > prin restituire in contul din care a fost efectuata plata – pentru Comenzile cu plata Ramburs -> prin virament bancar, in contul indicat de Cumparator. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute in starea in care se aflau la momentul expedierii acestora catre Cumparator.

In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de 7 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Returnarea bunurilor se va face exclusive pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu cel cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc.

 1. BUNURI PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract bunurile deteriorate din motive neimputabile Vanzatorului.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Intregul continut al site-ului www.disini.ro, incluzand, texte, imagini, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Vanzatorului si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.disini.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 1. LIVRAREA BUNURILOR

9.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile prin intermediul serviciilor de curierat, sau prin intermediul personalului propriu.

9.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

9.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

9.4. Livrarea Bunurilor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA). Pentru comenzile cu o valoare mai mica de aceasta suma se va aplica un tarif de livrare care va fi specificat pe site.

 1. . DREPTUL DE A REFUZA O COMANDA

Disini poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
esuarea / invalidarea tranzactiei online;

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre Cumparator;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.disini.ro, societatii DISINIDECO SRL si /sau partenerilor sai;
 • Clientul foloseste Serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei-credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi DISINI ori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte;
 • livrari consecutiv esuate din culpa Cumparatorului;
 • alte motive justificate (de ex. : plasarea si renuntarea nejustificata la mai mult de trei comenzi intr-un interval de 30 zile).
 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele si reglementarile in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protectia datelor (“ GDPR”).
Aceast capitol are rolul de a va informa asupra datelor cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. sau pe care dvs. ni le comunicati prin intermediul prezentului site web, precum si a modului in care vom prelucra aceste date.
Potrivit normelor si reglementarilor in vigoare privind protectia datelor (“ GDPR”) – datele cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. In principiu reprezinta date personale, pe care Disini le are in vedere: numele si prenumele persoanei fizice, domiciliul, adresa de email, CNP, numar de telefon, coduri client/atribut al contului inregistrat, codul de identificare de tip AWB pentru livrarea produsului comandat etc.

Disini are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Scopul colectarii datelor este: informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe Site, informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea  Termenilor si Conditiilor ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC DISINIDECO SRL, Str. Murgeni nr.5, bloc L28, scara A, etaj 5, ap 32,  sector 3,  Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: – o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; – sa interviti asupra datelor transmise; – sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara; – sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege; Astfel, disini.ro poate notifica Utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul periodic, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. DISINI.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/Cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.disini.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, DISINI poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 1. FORTA MAJORA

12.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod necorespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

12.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING SI ERORI DE FUNCTIONARE.

Site-ul www.disini.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC DISINIDECO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar fara a se limita la,  modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre DISINIDECO SRL si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.